Supervisie

Individuele supervisie

Bied je behandelingen aan in de geestelijke gezondheidszorg? Dan kan je bij mij online en offline terecht voor verdiepende reflectie bij je werk. Ik bied je geen pasklare antwoorden, maar ik help je op weg: in wat eerst vaag is of onbehaaglijk, vinden we samen nieuwe handvatten. Daarbij heb ik steeds respect voor je persoonlijke achtergrond en werkstijl. Je bent welkom voor actuele hulpvragen, maar je kan ook een langer traject aangaan op maat, bijvoorbeeld om je verder te ontwikkelen in één thema van je werk, of met een bepaalde doelgroep. Studenten psychotherapie en leertherapeuten zijn welkom.

Groepssupervisie

In het kader van je gespecialiseerde opleiding kan je als groep van maximaal vijf personen terecht voor groepssupervisie. De persoonlijke band tussen de supervisanten en de gedeelde theoretische achtergrond maken deze werkvorm krachtig.

Thema's

Mijn expertise situeert zich op vlak van het individuele belevingsproces, psychologisch contact, de interactie tussen cliënt en hulpverlener, lichaamsgerichte interventies, leertherapie, en een aantal cliëntproblematieken (sociale angst, trauma, psychosegevoeligheid).

Tarieven

  • Individuele supervisie 60 minuten €80

  • Groepssupervisie 120 minuten €40